Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)

Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu

NÆR-OPLEVELSE

Snacks og 3 retter 400,- (Tuntartelet, and, karamel og brombær)
Snacks og 5 retter 475,- (Glaseret kystfisk, tuntartelet, skærising, and, karamel og brombær)
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-

Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter

Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-

Menuen
1) Sprutte
Ørredrogn og pinjekerner
Glaskål og urter 

2) Glaseret kystfisk
Skaldyrsboillon
Græskar og æbler 

3) Tuntartelet
Miso og muslingefløde
Grønne bær og kyllingeskind

4) Skærising
Juleost og basilikum 
Karryis og ostekiks

5) Kærnemælksgrød  
Kammusling og smør 

6) And
Andebryst og ravioli på andelår
Selleripandekage og trøffel

7) Karamel og brombær
Surdejsæbleskive med karamel 
Mandelmousse og is på brunkager

Tilvælg ost - 100 kr
Thyboost og hvid kloster
Indbagt i brioche
​​​​​​​Sprød karamel og sauce på blomme og portvin


ALA CARTE

FOrretter

3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med spicy agurk
Østers med brunet smør og miso
Friteret østers

En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-


​​​​​​​Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt


Blomkål - 100,-
Cremet smørsauce og syltet grønt
Pinjekerner og urter


Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-


Agustus gourmet skinke - 110,-

Gratineret ost og hjemmesylt
​​​​​​​

Hovedretter

Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt

​​​​​​​Svamperisotto - 250,-
Dampet fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)


Grillet dansk Oksefilet - 335,-
Fritter og sauce


And | - 250,-
Andebryst og ravioli på andelår
​​​​​​​Selleripandekage og trøffel ​​​​​​​

Desserter

Creme bruleé - 100,-
Is på bær og sprødt


Thyboost og hvid kloster - 100,-
Indbagt i brioche
Sprød karamel og sauce på blomme og portvin


Karamel og brombær - 100,-
​​​​​​​Surdejsæbleskive med karamel
Mandelmousse og is på brunkager 


​​​​​​​
Citronkage 100,-
Vaniljeis og kokos 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies