Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu
Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)
NÆR-OPLEVELSE
Snacks og 3 retter 400,- (Tuntartelet, and, karamel og brombær)
Snacks og 5 retter 475,- (Glaseret kystfisk, tuntartelet, skærising, and, karamel og brombær)
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-
Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter
Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-
Menuen
1) Sprutte
Ørredrogn og pinjekerner
Glaskål og urter
2) Glaseret kystfisk
Skaldyrsboillon
Græskar og æbler
3) Tuntartelet
Miso og muslingefløde
Grønne bær og kyllingeskind
4) Skærising
Juleost og basilikum
Karryis og ostekiks
5) Kærnemælksgrød
Kammusling og smør
6) And
Andebryst og ravioli på andelår
Selleripandekage og trøffel
7) Karamel og brombær
Surdejsæbleskive med karamel
Mandelmousse og is på brunkager
Tilvælg ost - 100 kr
Thyboost og hvid kloster
Indbagt i brioche
Sprød karamel og sauce på blomme og portvin
ALA CARTE
FOrretter
3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med spicy agurk
Østers med brunet smør og miso
Friteret østers
En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-
Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt
Blomkål - 100,-
Cremet smørsauce og syltet grønt
Pinjekerner og urter
Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-
Agustus gourmet skinke - 110,-
Gratineret ost og hjemmesylt
Hovedretter
Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt
Svamperisotto - 250,-
Dampet fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)
Grillet dansk Oksefilet - 335,-
Fritter og sauce
And | - 250,-
Andebryst og ravioli på andelår
Selleripandekage og trøffel
Desserter
Creme bruleé - 100,-
Is på bær og sprødt
Thyboost og hvid kloster - 100,-
Indbagt i brioche
Sprød karamel og sauce på blomme og portvin
Karamel og brombær - 100,-
Surdejsæbleskive med karamel
Mandelmousse og is på brunkager
Citronkage - 100,-
Vaniljeis og kokos