Fisk og skaldyrs aften 13/3 & 14/3

15 retter til 500kr

Aften er inspireret af det maritimer skatkammer med alt godt fra havet med både fisk og skaldyr, lige fra lækre snacks, til større retter og dessert som afslutning

Menuen:

1) Krustade med kammusling
2) Sprød sesamsandwich og syltede fisk
3) Torsk og malt
4) Hummerchips med stikkelsbær og orgn
5) "Fastelavnsbolle" med røget fisk, rødbede og glaskål
6) Krokette med rejer
7) Sprød jomfruhummer med hummerdip
8) Svampe og blåmusling indbagt i surdejsbrød
9) Boullion på skaldyr og limeblade
10) Grillet fisk med luftig citron 

11) Fisketartelet
Kuller og is på græskarkerer
Pære og dild

12) Ravioli på torsk 
muslingefløde og estragon

13) 
Helleflynder
Svampe og trøffel

14) 
Stegt fisk fra auktionen 
Selleri og løg

15)
Årets første rabarber
Vanilje

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies