Fisk og skaldyrs aften 13/3 & 14/3
15 retter til 500kr
Aften er inspireret af det maritimer skatkammer med alt godt fra havet med både fisk og skaldyr, lige fra lækre snacks, til større retter og dessert som afslutning
Menuen:
1) Krustade med kammusling
2) Sprød sesamsandwich og syltede fisk
3) Torsk og malt
4) Hummerchips med stikkelsbær og orgn
5) "Fastelavnsbolle" med røget fisk, rødbede og glaskål
6) Krokette med rejer
7) Sprød jomfruhummer med hummerdip
8) Svampe og blåmusling indbagt i surdejsbrød
9) Boullion på skaldyr og limeblade
10) Grillet fisk med luftig citron
11) Fisketartelet
Kuller og is på græskarkerer
Pære og dild
12) Ravioli på torsk
muslingefløde og estragon
13)
Helleflynder
Svampe og trøffel
14)
Stegt fisk fra auktionen
Selleri og løg
15)
Årets første rabarber
Vanilje