Frokostmenu
(TIRSDAG - LØRDAG 12-15)

SØNDAG serveres kun vores "VAndkantsmenu"

Små retter

4 små snacks fra køkkenet til to - 90,-


Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-



3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med spicy agurk
Østers med brunet smør og miso
Friteret østers

En af hver eller udvælg din favorit   
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: 
Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-
​​​​​​​

STORE RETTER


Frokost tasting(Skal forudbestilles)
​​​​​​​
Køkkenet sammensætter en menu med deres bedste råvarer
​​​​​​​Menuen er ren fisk/skaldyr medmindre andet aftales 
​​​​​​​3 retter 300,- 
4 retter 350,-
5 retter 400,- ​​​​​​​​​​​​​​

Stjerneskud - 190,-
Surdejsbrød, dampet og stegt fisk fra havet
Søkogte rejer, røgede blåmuslinger, marineret fisk og hengemte grøntsager.
Hertil luftig tomatiseret hummercreme


Dampede Limfjordsmuslinger - 155,-
Hvidvin, urter og fløde
Urtemayo og  fritter 


Gourmet fiskedeller - 200,-
Fyldt med kammusling og jomfruhummer
Behørigt tilbehør og hjemmebagt brød 


Steak af økologisk oksefilet fra vestjylland - 250,-

Spæde grønsager fra landet
Fritter og sauce


Croque madame ala Havnær - 185,-
Ristet surdejsbrød og Agustusv skinke 
Thiseost, trøffelcreme
spejlæg og salat
​​​​​​​

Fiske vol-au-vent | 200,-
​​​​​​​Butterdejsskal og grøntsagsfrikassé
Bagt kystfisk og skaldyr

DET SØDE HJØRNE

Karamel og brombær - 100,-
Surdejsæbleskive med karamel
Mandelmousse og is på brunkager


Thyboost og hvid kloster - 100,-
Indbagt i brioche
Sprød karamel og sauce på blomme og portvin 


Creme bruleé - 100,-
Bær is og sprødt


Citronkage - 100,-
Vaniljeis og kokos 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies