Glad i munden og høj på jul
Havnær inviter på jul på Aarhus Ø
Vores julemenu byder på julehygge i gastronomiens tegn
Vi har taget vores allerbedste juleretter, som vi alle elsker,
og givet dem et personligt og moderne touch
Det bliver Jul på Aarhus Ø igen i år
Menuen kan bestilles til både store og små selskaber
Fra 15/11-22/12
Både frokost og aften
(Minimum 4 kuverter – Vi gør opmærksom på antal er bindende 5 dage før arrangement, samt menuen skal være forudbestilt )
(Er i mindre end 4? Giv os et kald, såfremt andre skal have menuen kan det muligvis lade sig gøre)
(Er i mindre end 4? Giv os et kald, såfremt andre skal have menuen kan det muligvis lade sig gøre)
Hele menuen serveres ved jeres bord i roligt tempo, så der er god tid til at nyde maden og selskabet
Menuen:
Hjemmestegte sild efter mormors opskrift med hengemte tomater fra egen landmand
Hjemmelavet langtidsmodnet marineret sild med løg og karry i variation
Surdejsæbleskive med jomfruhummer og Midsommerost
Moderne udgave af fiskefilet
Glaseret julefisk med appelsin og beder
Glaseret julefisk med appelsin og beder
Hjemmelavet tarteletskal med høns i frikasse
Svinebryst med sprød svær og krokette på andelår med brunede kartoffel og kål
Vores egen julemedister med grønlangkål og æbler
Vores egen julemedister med grønlangkål og æbler
Moderne ris ala mande med havtorn, karamel og fedtebrød
3 slags petit four med smagen af jul
Per person 500,-
Tilvælg drikkevarer a libitum:
(Øl, sodavand, 2 slags vin, kaffe)
Tilvælg drikkevarer a libitum:
(Øl, sodavand, 2 slags vin, kaffe)
4 timer: 400
5 timer 500
6 timer: 550
Vinmenu med 5 glas vin tilpasset menu: 475,-
5 timer 500
6 timer: 550
Vinmenu med 5 glas vin tilpasset menu: 475,-
Den lille julemenu
Fra 15/11-22/12
Kan kun bookes til frokost
(Minimum 4 kuverter – Vi gør opmærksom på antal er bindende 5 dage før arrangement, samt menuen skal være forudbestilt )
Menuen:
Hjemmestegte sild efter mormors opskrift med hengemte tomater fra egen landmand
Moderne udgave af fiskefilet
Glaseret julefisk med appelsin og beder
Glaseret julefisk med appelsin og beder
Svinebryst med sprød svær og krokette på andelår med brunede kartoffel og kål
Vores egen julemedister med grønlangkål og æbler
Vores egen julemedister med grønlangkål og æbler
Moderne ris ala mande med havtorn, karamel og fedtebrød
Per Person 350,-