Lammeaften 10/4 & 11/4
12 retter til 450kr
Menu lavet med lokale lam i fokus
En aften for alle der elsker lam. Vi får lokale frilands lam hjem, hvor hele dyret anvendes til en udsøgt menu med lam i hovedrollen.
1 Servering:
Krustade med lammemørbrad
Puffede lammechips med årets første asparges
Krokette på lammebov med karse
2 Servering:
Marineret lammefilet med kærnemælk
Maltbrioche fyldt med mousse på lammelever
Syltet glasål med grillet lammehjerte
3 Servering:
Lun lamme boullion med løg og miso
Syltet glaskål med grillet lammehjerte
Servering 4:
Ravioli med lammehals
Ramsløg og kål
Servering 5:
Glaseret lammekølle
Røget smør og selleri
Servering 6:
Farseret lammeryg
Spidskål og brunkål
Intens glace
Servering 7:
Rabarber dessert