Lammeaften 10/4 & 11/4

12 retter til 450kr
Menu lavet med lokale lam i fokus

En aften for alle der elsker lam. Vi får lokale frilands lam hjem, hvor hele dyret anvendes til en udsøgt menu med lam i hovedrollen.

1 Servering:
Krustade med lammemørbrad
Puffede lammechips med årets første asparges
Krokette på lammebov med karse

2 Servering:
Marineret lammefilet med kærnemælk
Maltbrioche fyldt med mousse på lammelever
Syltet glasål med grillet lammehjerte

3 Servering:
Lun lamme boullion med løg og miso
Syltet glaskål med grillet lammehjerte 

Servering 4:
Ravioli med lammehals
Ramsløg og kål

Servering 5:
Glaseret lammekølle
Røget smør og selleri

Servering 6:
Farseret lammeryg 
Spidskål og brunkål
Intens glace

Servering 7:
​​​​​​​Rabarber dessert 



Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies