PÅSKE 



Påske i vandkanten til frokost:
Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Påskefrokost med velkendte og nye påskesmage.

Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.

Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30


Menuen

Hjemmelavet sild med æg og karse i variation
Grillet fisk fra vesterhavet med kålsymfoni
Fisketerrin med hjemmesylt og sprødt 
Rimmet fisk med kærnemælk, blåmusling løg og urter 

Dampet fisk med påskeinspirerer sauce 
Lun fiskefrikadelle med syrlig salat 
Indbagt fisk med pure på rødder og thise ost 

Okse i hjemmelavet filodej 
Frilandslam fra vestylland med kartofler og grønt i fløde 
 Hønsesalat med asparges


Serveres følgende dage til frokost:

Torsdag 17/4
Fredag 18/4
Lørdag 19/4
Søndag 20/4
Mandag 21/4


Påskemenu til aften

4 snacks 
3 rettersmenu 

til 300kr 

Forret: 
Jomfruhummer og kuller
​​​​​​​Luftig smør og grillet kål 

Hovedret:
Kalvecuvette
Nye løg og ramsløg
Kartoffelkage og trøffel

Dessert:
Rabarber
Variation af rabarber og vanilje 

Serveres til aften følgende dage:
15/4, 16/4, 17/4, 18/4, 19/4
Husk at vælge vores påskemenu aften eller skriv det som kommentar. Det er en nødvendighed for at få menuen. 




Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies