Påske i vandkanten til frokost:
Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Påskefrokost med velkendte og nye påskesmage.
Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.
Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30
Menuen
Hjemmelavet sild med æg og karse i variation
Grillet fisk fra vesterhavet med kålsymfoni
Fisketerrin med hjemmesylt og sprødt
Rimmet fisk med kærnemælk, blåmusling løg og urter
Dampet fisk med påskeinspirerer sauce
Lun fiskefrikadelle med syrlig salat
Indbagt fisk med pure på rødder og thise ost
Okse i hjemmelavet filodej
Frilandslam fra vestylland med kartofler og grønt i fløde
Hønsesalat med asparges
Serveres følgende dage til frokost:
Torsdag 17/4
Fredag 18/4
Lørdag 19/4
Søndag 20/4
Mandag 21/4
Påskemenu til aften
4 snacks
3 rettersmenu
til 300kr
Forret:
Jomfruhummer og kuller
Luftig smør og grillet kål
Hovedret:
Kalvecuvette
Nye løg og ramsløg
Kartoffelkage og trøffel
Dessert:
Rabarber
Variation af rabarber og vanilje
Serveres til aften følgende dage:
15/4, 16/4, 17/4, 18/4, 19/4
Husk at vælge vores påskemenu aften eller skriv det som kommentar. Det er en nødvendighed for at få menuen.