Tapas-aften 23/1 & 24/1-2024

15 retter til 500kr
Med inspiration fra det spanske køkken med ægte tapasretter, med med danske råvarer og med en råd tråd til Havnærs køkken. 
Menuen kommer rundt i både fisk, skaldyr, grønt, kød og dessert

1) Krustade - Blåmusling
2) Kartoffel - porre 
3) Kuller - æble
4) Ravioli - Svampe 
5) Selleri - Midsommerost 
6) Gulerod - Egen skinke 
7) Tærte - Kammusling
8) Jomfruhummer - muslingefløde
9) Rødtunge - Luftig smør 
10) Okseinderlår - Grillet kål
11) Gastro kalv - Rødder 
12) Svinekæbe - Løg 
13) Pære - Chokolade
14) Hasselnød - karamel
15) Brombærtærte - Vanilje

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies