Gilde & Fester

Vi har erfaring med alt indenfor receptioner, bryllupper, fødselsdage og andre store begivenheder, som fortjener en fejring.
Sammen med jer sammensætter vi en menu, med de helt rigtige smagsoplevelser, til netop jeres arrangement.

Vores lækre lokaler, med en fantastisk udsigt ud over Aarhus Bugten, kan huse såvel store som små arrangementer op til 130 personer.

Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker at høre mere.
Til venlig orientering må restauranten kun holde åbent indtil 24.00. Det gælder alle typer af arrangementer.


På Havnær samarbejder vi med Aarhus Sail Event, og det betyder, at I kan kombinerer en dag med lækker mad samt en flot sejltur rundt i Aarhus Bugten.

​​​​​​​På Havnær samarbejder vi også med Vinfirmaet Kjær og Sommerfeldt, som hjælper os med fantastisk vin fra hele verden

Tjek vores nuværende menu med 3, 5 eller 7 retter ud under "vådt og tørt" 
Eller få designet din helt egen menu i fælleskab med os:
3 retter 425,-
4 retter 475,- 
5 retter 500,-

Brunch
Pris ved 20 personer eller over: 300,-
​​​​​​​Pris ved under 20 personer dog minimum 10: 330,-


Lun vaffel med ceviche på dagens fisk
Rilette på fisk med hjemmesylt 
Bagt skærissing med cremet æg
Fiskefrikadeller med frikasse på årstidens grønt
Mini fiskeburger
Surdejsbrød med skinke, Thise ost og spejlæg 
Krokette på braiseret gris med pure på rødder 
Lun perlebyg med oksepølse
Citrus pandekage med chokolade og is 
Serveres med hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød


Gourmet som ”Social dining”
Frokost 400,-
Aften 450,-
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)


Lille tærte med kammusling
​​​​​​​Kold suppe på årstidens grønt med ceviche

Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Terrin på dagens fisk med luftig smørsauce
Skærissing med muslingefløde
Farseret helleflynder med svampe
Cuvette fra gastro kalv med dagens kartoffel
Svinekæber med glaseret grønt og sauce
2 sæsonbetonede desserter

Menuen er vejledende og kan blive tilrettes efter ønsker og sæson

Gourmet som ”Social dining” kun fisk
Frokost 400,-
Aften 450,-
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)


Lille tærte med kammusling
​​​​​​​Kold suppe på årstidens grønt med ceviche

Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Krokette på torsk med selleripure og ost

Terrin på dagens fisk med luftig smørsauce
Hjemelavet Ravioli på lange

Skærissing med muslingefløde
Farseret helleflynder med svampe
2 sæsonbetonede desserter

Menuen er vejledende og kan blive tilrettes efter ønsker og sæson


Lille gourmet som "Social Dining"
Kun frokost
300,- 
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)

Tærte med kammusling og ceviche på fisk
Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Skærissing med muslingefløde
Cuvette fra gastro kalv med dagens kartoffel
Svinekæbe med glaseret grønt og sauce
1 sæsonbetonet dessert


​​​​​​​

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies