Gilde & Fester
Vi har erfaring med alt indenfor receptioner, bryllupper, fødselsdage og andre store begivenheder, som fortjener en fejring.
Sammen med jer sammensætter vi en menu, med de helt rigtige smagsoplevelser, til netop jeres arrangement.
Vores lækre lokaler, med en fantastisk udsigt ud over Aarhus Bugten, kan huse såvel store som små arrangementer op til 130 personer.
Kontakt os allerede i dag, hvis I ønsker at høre mere.
Til venlig orientering må restauranten kun holde åbent indtil 24.00. Det gælder alle typer af arrangementer.
På Havnær samarbejder vi med Aarhus Sail Event, og det betyder, at I kan kombinerer en dag med lækker mad samt en flot sejltur rundt i Aarhus Bugten.
På Havnær samarbejder vi også med Vinfirmaet Kjær og Sommerfeldt, som hjælper os med fantastisk vin fra hele verden
Eller få designet din helt egen menu i fælleskab med os:
3 retter 425,-
4 retter 475,-
5 retter 500,-
Brunch
Pris ved under 20 personer dog minimum 10: 330,-
Bagt skærissing med cremet æg
Frokost 400,-
Aften 450,-
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)
Lille tærte med kammusling
Kold suppe på årstidens grønt med ceviche
Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Terrin på dagens fisk med luftig smørsauce
Skærissing med muslingefløde
Farseret helleflynder med svampe
Cuvette fra gastro kalv med dagens kartoffel
Svinekæber med glaseret grønt og sauce
2 sæsonbetonede desserter
Menuen er vejledende og kan blive tilrettes efter ønsker og sæson
Frokost 400,-
Aften 450,-
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)
Lille tærte med kammusling
Kold suppe på årstidens grønt med ceviche
Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Krokette på torsk med selleripure og ost
Terrin på dagens fisk med luftig smørsauce
Hjemelavet Ravioli på lange
Skærissing med muslingefløde
Farseret helleflynder med svampe
2 sæsonbetonede desserter
Menuen er vejledende og kan blive tilrettes efter ønsker og sæson
Lille gourmet som "Social Dining"
Kun frokost
300,-
(Under 20 personer 25kr ekstra, dog minimum 10 personer)
Tærte med kammusling og ceviche på fisk
Indbagt jomfruhummer med hummerdip
Skærissing med muslingefløde
Cuvette fra gastro kalv med dagens kartoffel
Svinekæbe med glaseret grønt og sauce
1 sæsonbetonet dessert