Events og oplevelser

Skaldyrsfestival på Aarhus Ø 23/5, 24/5 & 25/5 2024 

Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrsoplevelse.

2024 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold vin og store grin i gode venners lag. Vi bringer hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.

Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar og trøffel

15 retter med skaldyr til 650,-

1)
Krustade med rimmet kammusling, ingefær og peberrod 
Sprød agurk med hesterejer
Brioche og røget blåmsusling
Puffede hummerchips med hummermousse 
2)
Østers med umodne tomater og chili
Dampet øsers med miso og safran
​​​​​​​Friteret østers 
​​​​​​​3)
​​​​​​​Surdejsbrød med blæksprutte 
​​​​​​​Knivmusling med hvide asparges 
​​​​​​​Sprød krabbemousse med karse 
​​​​​​​4) 
​​​​​​​Skaldyrs boullion med citorngræs og kaffir 
Sprød ravioli med blåmusling og trøffel​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​5)
​​​​​​​Sprød tærte

​​​​​​​Kammusling, lrter og thyboost 
​​​​​​​6)
Jomfruhummer
​​​​​​​Luftig hummercreme, ramsløg og nyer kartofler'7)
Limfjordshummer
​​​​​​​Grønne asparges og nye løg


​​​​​​​Book plads direkte på hjemmesiden


Asparges aften 6/6 & 7/6 2024  

Vi byder på snacks og 5 retter, hvor asparges spiller en rolle i hver ret

Pris per person 450,-

1) 
Asparges suppe
Terrin på kulmule og laks
Ramsløg og surdejsbrød
2)
Aspargesmousse
Små rejer og sprød krabbe
Fermenterer asparges og dild
3)
Glaseret hvid asparges
Luftig røget smør og stegt pighvar
Marinere asparges og karse
4)
Dansk gastro kalv
Grønne asparges i variation
Okseglace og nye kartofler
5)
Luftig koldskål
Vanilje syltede asparges og citrontimian
​​​​​​​Symfoni af rabarber 


Sankt hans aften 2024

Snacks og 7 retter til 550,- 

1) 
Kammusling

Kærnemælk, smør og ørredrogn
2) 
Sprød tartelet

Danske ærter og små hesterejer
3)
Nye kartofler

Marineret kulmule og purløg
Thyboost og sprød kartoffel
4)
Hvide Asparges

Luftig røget smør
Grillet helleflynder
5)
Sprød ravioli med jomfruhummer

Dansk gourmet skinke og trøffel
6)
Grillet kalvebavette

Grønne asparges og nye løg
7) 
Jordbær

Danske jordbær og lys chokolade 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies